You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında örgülabilecek sıva onarımı ve boya anlayışleri nedeniyle baplar ziyan görmez.

- İnternet sitesinin nöbetlevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere sunulan hizmetleri imar etmek,

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Kapısı düzenırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın takkadak kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla haklı orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve yangın kapısı benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak için kullanılan bir bapdır.

Tamlanan bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını tabir etmektedir. Lakin bu mevzuda titiz yürütmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir bapnın 30 an bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Görmüş olacaksınız ki bu rütbe yüce birinci sınıf yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Report this wiki page